SZOLGÁLTATÁSOK

Üléshuzat készítés

Importból származó autókárpit szövetekből vagy plüssökből készítjük az üléshuzatokat, ami nagy választékban van. Ezekből az anyagokból az összeállítástól függően többfajta üléshuzatokat tudunk készíteni. Az ülések kagylósságától függően alakítható ki az elkészített modell.

Egyes típusok munkaigénye megkívánja, hogy csak a műhelyünkben rászabással készítjük el az üléshuzatot. Ez esetben előre megbeszélt időpontban 6 óra alatt készítjük el az odahozott gépkocsira.

Autóbuszok, kisteherautók, kamionok, munkagépek, minden amiben ülés van. Nem csak Nyíregyházai vagy Szabolcs Szatmár Bereg megyei ügyfeleket várunk, rendszeresen járunk Debrecenbe, Hajdú-Bihar megye, Miskolcra, Borsod-Abaúj-Zemplén és Eger, Heves megyék térségére is.

Ülésjavítás és ülésfűtés

Másodlagos és fejlődő tevékenységi kör a vállalkozásnak az ülésjavítás. 4-6 éves gépkocsik ülései szétfoszlanak, kilyukadnak, esetenként a szivacs kettétörik a ki és beszállásnál. Ilyen javítással is foglalkozunk. Minőségi ülésfűtés betét beszerelésével is foglalkozunk.

Belső burkolás

Haszongépjárművek belső kárpitozása, szigetelése: Padló és oldalkárpitok készítése.

Padlónál: szőnyeg, csúszásgátló anyag.

Oldalkárpit: oldalkárpit készítése, meglévő nem burkolt rész behúzása.

Kerékdob burkolása